Over Boerboelclub

Boerboelclub is opgericht door een aantal boerboelliefhebbers. Zij hebben als doel zowel boerboels als hun eigenaars samen te brengen door het organiseren van activiteiten waarbij iedereen ten volste kan genieten van dit unieke ras.

Als Boerboelclub organiseren wij jaarlijks enkele activiteiten in Nederland en BelgiŽ. Afgelopen jaar zijn er wandelingen, keuringen en informatieve bijeenkomsten georganiseerd. We houden u op de hoogte via een Nieuwsbrief als u zich daarvoor aanmeldt.

Niet alleen eigenaars of aspirant eigenaars beleven gezellige momenten tijdens deze activiteiten, ook fokkers zijn aanwezig op onze dagen en hun klanten kunnen dan honderduit vragen stellen over allerlei zaken.

We zijn relatief gezien nog maar een jonge club. De oprichting heeft namelijk plaatsgevonden op 26 januari 2000. 
In 2008 zijn er echter belangrijke wijzigingen doorgevoerd door het bestuur en heeft de Club zitting in Nederland gekregen.

Wij zijn nog steeds een onafhankelijke eigenaarsvereniging welke contacten onderhoudt met alle stamboekverenigingen in Zuid-Afrika én welke ook erkend is door deze stamboekverenigingen.

Voor meer informatie betreffende de Boerboel, evenals wat betreft de Boerboelclub en de stamboeken kunt u ons contacteren wij helpen u graag verder.