15 november 2014

BOERBOELBOEK 

Brenda van der Kaay uit Eindhoven, eigenaresse van M&M Enzo is in 2009/2010 een project gestart en heeft zo een boek gemaakt  door en voor Boerboelliefhebbers. De eerste versie van "Mijn Boerboel" is een dermate groot succes gebleken dat ze het plan heeft gevat er ng n te maken.

Iedereen die het leuk vindt kan een steentje hieraan bijdragen. Een pr is wel dat deze persoon in het bezit is (geweest) van n of meerdere Boerboelen of op een ander vlak betrokken is bij het ras de Boerboel.
Van fokker tot eigenaar en liefhebber.
De onderwerpen zijn heel divers. Opvoeding, gezondheid, voeding, pups, geschiedenis, fokken, kennels, ervaringen, maar ook leuke verhalen en foto’s zijn welkom.

Iedere persoon die zich aanmeldt krijgt 2 pagina’s voor foto’s en tekst (meer pagina’s op aanvraag is mogelijk). Alleen foto’s mag ook, deze persoon krijgt 1 pagina.

De prijs van het uiteindelijke boek is afhankelijk van het aantal personen die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Het gehele boek wordt uiteindelijk in full color gedrukt.

Alles geschiedt geheel vrijwillig en zonder kosten vooraf. Alle eventuele tekst en/of foto’s zullen alleen voor dit boek gebruikt worden en verder nergens anders verschijnen.

Heeft u ook interesse om uw mening, ervaring, foto’s, verhalen of wat dan ook over de boerboel in een boek te laten zetten neem dan kontakt op met Brenda via boerboelboek@live.nl , zij stuurt u dan de voorwaarden, details over het in te leveren materiaal n de deadline van inleveren.

De bedoeling is om het boek in 2015 uit te geven, de deelnemers worden natuurlijk op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Tegen de tijd dat het klaar is sturen wij uiteraard weer een NIEUWSBRIEF rond.